Salată De Nucă Prăjită Cu Sfeclă Și Zahăr Cu Vinetă Portocalie

Salată De Nucă Prăjită Cu Sfeclă Și Zahăr Cu Vinetă Portocalie
Salata de nuci prăjită cu sfeclă și zahăr cu vinaigretă portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sfeclă, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și nucă cu vinetă Kombucha, Salată De Sfeclă Prăjită Și Portocală Cu Vinetă Cremoasă De Mărar, și Salată De Sfeclă Și Nucă Cu Vinetă Meursault.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente; așezați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți la 275 timp de 40 până la 45 de minute, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Tăiați blaturile din sfeclă; tăiați blaturile și puneți-le deoparte. Cojiți sfecla și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Aruncați împreună pene de sfeclă, ulei de măsline, sare și piper; așezați într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 400, amestecând ocazional, 35 până la 45 de minute sau până se înmoaie. Aruncați cu secțiuni portocalii și jumătate de vinetă portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Combinați verdeața mixtă de salată și blaturile de sfeclă feliate; aruncați cu pansamentul rămas. Aranjați pe farfurii individuale de servire; se acoperă cu sfeclă și portocale și se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista