Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Salata ni Nicolas ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline ni approcloise, cartofi, fasole ușoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Fierbinte Nicoise, Salată Fierbinte De Ni Nicolas, și Salată Fierbinte De Ni Nicolas.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați șalota, muștarul Dijon, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți în ulei de măsline; pus deoparte. Împărțiți frunzele de salată romaine tocate, cartofii roșii, albul, ouăle, fasolea verde, roșiile, măslinele nioise și fructele de caper printre 4 boluri de salată; stropiți fiecare cu aproximativ 2 1/2 linguri de pansament.