Salată De Nectarină La Grătar

Salată De Nectarină La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de nectarină la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oțet de vin, nectarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Nectarină La Grătar, Salată de pui și Nectarine la grătar, și Salată De Nectarină Și Nasturel La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți jumătățile de nectarină cu puțin ulei de măsline. Grătar tăiat cu fața în jos timp de 2-3, întorcându-se la jumătatea distanței pentru a obține semne minunate de grătar. Pune deoparte. Într-un castron, amestecați împreună Dijon, oțet, miere și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți în 1/2 ulei de măsline pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se adaugă sare și piper și se amestecă. Prăjiți migdalele tăiate într-o tigaie mică la foc mediu-mic până când se rumenesc. Într-un castron mare, aruncați salată verde cu suficient pansament pentru a acoperi ușor (nu veți folosi tot pansamentul; salvați pentru a avea o altă salată mâine!) Aruncați migdale calde prăjite. Împărțiți salata verde în patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(23)(23)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați o jumătate de nectarină pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
5
Stropiți nectarina cu puțin mai mult pansament. Cu o furculiță, tăiați brânza albastră în bucăți și distribuiți-o printre cele patru farfurii. * Grătar mai multe fructe dacă doriți ca fiecare placă să aibă două jumătăți în schimb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
NectarinăNectarină
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista