Salată De Nectarină La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de nectarină la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oțet de vin, nectarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Nectarină La Grătar, Salată de pui și Nectarine la grătar, și Salată De Nectarină Și Nasturel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți jumătățile de nectarină cu puțin ulei de măsline. Grătar tăiat cu fața în jos timp de 2-3, întorcându-se la jumătatea distanței pentru a obține semne minunate de grătar. Pune deoparte. Într-un castron, amestecați împreună Dijon, oțet, miere și zahăr.
Bateți în 1/2 ulei de măsline pentru a emulsiona.
Se adaugă sare și piper și se amestecă. Prăjiți migdalele tăiate într-o tigaie mică la foc mediu-mic până când se rumenesc. Într-un castron mare, aruncați salată verde cu suficient pansament pentru a acoperi ușor (nu veți folosi tot pansamentul; salvați pentru a avea o altă salată mâine!) Aruncați migdale calde prăjite. Împărțiți salata verde în patru farfurii.
Așezați o jumătate de nectarină pe fiecare porție.
Stropiți nectarina cu puțin mai mult pansament. Cu o furculiță, tăiați brânza albastră în bucăți și distribuiți-o printre cele patru farfurii. * Grătar mai multe fructe dacă doriți ca fiecare placă să aibă două jumătăți în schimb.