Salată de Nasturel și Mango cu sos de ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de Nasturel și Mango cu sos de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, zahăr, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pui și Mango cu sos de ghimbir-portocaliu, Salată de Mango și Avocado cu sos de ghimbir cu zmeură, și Salată De Mango De Mere Cu Pansament De Var De Ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mică.
Adăugați ghimbirul și gătiți la foc moderat până când sunt doar aurii și parfumate, aproximativ 2 minute.
Transferați ghimbirul într-un castron mic și lăsați să se răcească. Se amestecă sucul de lămâie, oțetul de orez, pasta de chili, usturoiul, zahărul și uleiul de susan. Bateți încet uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Se amestecă cilantro și scallion.
Într-un castron mare, aruncați năsturelul și ceapa cu pansamentul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați mango și avocado, aruncați ușor și serviți.