Salată De Morcovi Bătută

Salată De Morcovi Bătută
Salata de morcovi bătută este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 158 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cremă de brânză, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clatite cu tort de morcovi cu Topping batut, Tort cu foaie de morcovi cu glazură de brânză frișcă, și Cardamom - tort de morcovi condimentat cu frișcă-glazură de brânză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați crema de brânză într-un robot de bucătărie sau blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat gelatină dizolvată; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un castron mare. Se amestecă ananasul și morcovii; pliați în topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
AnanasAnanas
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă într-un castron de servire. Se dă la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista