Salata de morcovi bătută este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 158 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cremă de brânză, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clatite cu tort de morcovi cu Topping batut, Tort cu foaie de morcovi cu glazură de brânză frișcă, și Cardamom - tort de morcovi condimentat cu frișcă-glazură de brânză.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați crema de brânză într-un robot de bucătărie sau blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat gelatină dizolvată; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un castron mare. Se amestecă ananasul și morcovii; pliați în topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Ananas
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă într-un castron de servire. Se dă la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.