Salată De Morcovi
Salata de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Morcov Sambharo / cum se face salata caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Salată de Pean și morcov de primăvară cu Pesto de top de morcov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați morcovii întregi (tăiați-i în jumătate dacă nu se potrivesc în oală) și gătiți până la fiert, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și tăiați morcovii în felii groase de 1/2 inci.
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, cayenne și sarea într-un bol mare. Se strecoară încet în uleiul de măsline până se emulsionează și se amestecă pătrunjelul.
Adăugați morcovii fierți și aruncați pentru a combina.
Serviți la rece sau la temperatura camerei.