Salată de mere verzi cu Pancetta și migdale
M salată de mere verzi și verde cu Pancettan și migdale este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de struguri, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Salată verde de mere și țelină cu afine și migdale, Salată de Quinoa cu mere, năut, migdale prăjite și vinetă de cidru de mere, și Salată caldă de fasole verde și Pancetta.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și șalota în castron; bateți în ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați suficientă pancetta în tigaie mare pentru a acoperi fundul. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc, intorcand si adaugand mai multa pancetta pe masura ce feliile se micsoreaza.
Transferați pe prosoape de hârtie.
Adăugați migdale în picături în tigaie. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 3 minute.
Se transferă în castron și se răcește. Faceți înainte pansamentul, pancetta și migdalele pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Așezați 2 frunze de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Stropiți cu niște pansament.
Așezați M-ul, nucile și merele într-un castron mare; se sfărâmă în pancetta. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi;movilă pe salată.