Salată de mere cu orez sălbatic

Salată de mere cu orez sălbatic
Salata de mere cu orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 2 și costă 99 de cenți per porție. O porție conține 136 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, orez, sâmburi de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de mere cu orez sălbatic, Salată de orez sălbatic cu migdale și mere și orez sălbatic cu mere și afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați orezul sălbatic, mărul, țelina, coacăzele și sâmburii de floarea soarelui. Într-un alt castron, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
CoacăzeCoacăze
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți peste amestecul de orez; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista