Salata de mazăre reteta Confetti poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție conține 517 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,88 USD pe porție. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ardei gras, nuci, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Confetti Mazăre Cu Ochi Negri Și Salată De Orez Brun (Pe Bază De Plante), Confetti Mazăre Cu Ochi Negri Și Salată De Orez Brun (Pe Bază De Plante), și Salată De Confetti.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt castron, combinați maioneza, sosul de salată, iaurtul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă peste amestecul de paste și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, amestecați mărul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Cycles Gladiator Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.