Mandarin Orange & Salata Romaine este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de romaină sfâșiată, sare, portocale mandarine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Mandarine Romaine, Salată de pui Mandarin Orange cu pansament cremos de iaurt cu vanilie portocalie, și Salată De Portocale Mandarine.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați primele șase ingrediente până se amestecă. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.