Salată de macrou afumat cu legume crocante
Salata de macrou afumat cu legume crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 433 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ridichi, măr Granny smith, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată afumată de macrou, portocale și cuscus, Salată caldă de cartofi noi și macrou afumat, și Salată de țelină, portocale și macrou afumat.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți iaurtul, hreanul, sucul de lămâie, oțetul și zahărul. Îndoiți peștele, castravetele, ridichile, mărul și arpagicul; condimentează cu sare și piper. Acoperiți frunzele de salată cu salata și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.