Salata de linte roșie cu Fetan și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola, cățel de usturoi, sfeclă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salată De Linte Cu Sfeclă Pentru Copii Și Feta, Salată De Linte Cu Sfeclă, și Salată de linte cu sfeclă și slănină.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-le timp de aproximativ 45 de minute, sau până se înmoaie; lasa sa se raceasca. Curățați sfecla și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de struguri până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați semințele de chimen și fenicul și gătiți până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul balsamic, sucul de lămâie și cayenne. Condimentați cu sare și piper și bateți până când vinaigreta este emulsionată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați lintea și gătiți doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
9
Scurgeți lintea și transferați-o într-un castron. Aruncați lintea cu jumătate din vinetă și lăsați să se răcească. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Aruncați rucola și sfecla cu vinaigreta rămasă și condimentați cu sare și piper. Puneți salata pe farfurii și lingurați lintea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime