Salată de linte de măsline și roșii uscate
Salata de linte de măsline și roșii uscate este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 387 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, măsline vindecate cu saramură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de linte de măsline și roșii uscate, Salată de Broccoli Carianne, măsline verzi și roșii uscate la soare, și Măsline și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți lintea verde la foc moderat până când este aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Adăugați lintea roșie și continuați să gătiți până când toate lintea sunt fragede, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Scurgeți lintea. Întoarceți-le în cratiță și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă ceapa, roșiile uscate la soare, măslinele, sucul de lămâie și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper și servește.
Faceți înainte: salata poate sta la temperatura camerei până la 4 ore.