Salată de legume la grătar cu linte

Salată de legume la grătar cu linte
Salata de legume la grătar cu linte este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 423 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de vin, ardei gras portocaliu, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Salată caldă de păstrăv la grătar cu spanac și linte, Salată de vinete la grătar cu linte și roșii (copiii gătesc luni), și Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pentru a pregăti linte, clătiți și scurgeți linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Puneți apă, linte și frunze de dafin într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Combinați lintea, ceapa roșie și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a pregăti legumele, combinați sparanghelul și următoarele 6 ingrediente (prin ulei) într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Grătar dovlecei, ardei și vinete 15 minute, întorcându-se o dată. Sparanghel la grătar 6 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați legumele într-un castron; stropiți cu 2 lingurițe de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se presară cu ingredientele rămase; aruncați bine pentru a acoperi.
9
Se servește cu linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte

Ingrediente

3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.24 sulițe de sparanghel, tăiate (aproximativ24 sulițe de sparanghel, tăiate (aproximativ1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillinte uscatelinte uscate3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vinete, tăiate transversal în felii groase de 1/2 incivinete, tăiate transversal în felii groase de 1/2 inci1micicățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1Oreos dublu umplutherbes de Provenceherbes de Provence23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1miciardei gras portocaliu, sferturiardei gras portocaliu, sferturi1miciardei gras roșu, tăiat în patruardei gras roșu, tăiat în patru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Bucăți de caramele Heath Bar1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmnuci tocate grosiernuci tocate grosier9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41miciardei gras galben, sferturiardei gras galben, sferturi22 linguri butte topitdovlecel, tăiat în diagonală în felii groase de 1 inchdovlecel, tăiat în diagonală în felii groase de 1 inch1Oreos dublu umpluttocat proaspăt sau 1/4 linguriță cimbru uscattocat proaspăt sau 1/4 linguriță cimbru uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista