Salata de legume la grătar cu linte este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 423 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de vin, ardei gras portocaliu, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Salată caldă de păstrăv la grătar cu spanac și linte, Salată de vinete la grătar cu linte și roșii (copiii gătesc luni), și Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Pentru a pregăti linte, clătiți și scurgeți linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Puneți apă, linte și frunze de dafin într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Scurgeți; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
5
Combinați lintea, ceapa roșie și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Linte
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Pentru a pregăti legumele, combinați sparanghelul și următoarele 6 ingrediente (prin ulei) într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Grătar dovlecei, ardei și vinete 15 minute, întorcându-se o dată. Sparanghel la grătar 6 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați legumele într-un castron; stropiți cu 2 lingurițe de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se presară cu ingredientele rămase; aruncați bine pentru a acoperi.