Salată de legume indoneziană cu sos de arahide
Salata de legume indoneziană cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 400 de calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Mergeți la magazin și ridicați 2 castraveți, tofu extra-ferm, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Legume Indoneziană Cu Sos De Arahide, Pansament Indonezian Cu Arahide, și Salată de legume cu tăiței Soba cu sos de arahide de susan.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salata, puneți ouăle într-o cratiță mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 12 minute.
Scoateți ouăle din tigaie cu o lingură cu fante; clătiți cu apă rece. Cojiți ouăle; tăiat în jumătate.
Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați morcovul și gătiți timp de 1 minut.
Îndepărtați morcovul cu o lingură pliată; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Se scurge și se pune într-un castron.
Adăugați fasolea verde în apă clocotită și gătiți timp de 4 minute sau până când este crocantă.
Îndepărtați fasolea verde cu o lingură pliată; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Se scurge și se pune într-un castron separat. Aranjați 2 jumătăți de ou, aproximativ 1/3 cană morcov, 1/3 cană fasole verde, 1/3 cană muguri de fasole, 1/4 cană ardei gras roșu și 1/2 cană castraveți pe fiecare din cele 4 farfurii.
Pentru a pregăti tofu, tăiați longitudinal în felii de 4 (1/2 inch grosime).
Așezați feliile de tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați fiecare felie de tofu transversal în benzi groase de 1/2 inch.
Combinați amidonul de porumb, pudra de curry și 1/4 linguriță de sare; aruncați ușor cu tofu pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați tofu în tigaie; gătiți timp de 10 minute sau până când sunt crocante și rumenite, transformându-se în maro pe toate părțile. Împărțiți tofu uniform între farfurii.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați untul de arahide și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare) într-un castron; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Serviți fiecare salată cu aproximativ 3 linguri de pansament.