Salată de legume indoneziană cu sos de arahide

Salată de legume indoneziană cu sos de arahide
Salata de legume indoneziană cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 400 de calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Mergeți la magazin și ridicați 2 castraveți, tofu extra-ferm, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Legume Indoneziană Cu Sos De Arahide, Pansament Indonezian Cu Arahide, și Salată de legume cu tăiței Soba cu sos de arahide de susan.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti salata, puneți ouăle într-o cratiță mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți ouăle din tigaie cu o lingură cu fante; clătiți cu apă rece. Cojiți ouăle; tăiat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Adăugați morcovul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Îndepărtați morcovul cu o lingură pliată; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Se scurge și se pune într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați fasolea verde în apă clocotită și gătiți timp de 4 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
8
Îndepărtați fasolea verde cu o lingură pliată; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Se scurge și se pune într-un castron separat. Aranjați 2 jumătăți de ou, aproximativ 1/3 cană morcov, 1/3 cană fasole verde, 1/3 cană muguri de fasole, 1/4 cană ardei gras roșu și 1/2 cană castraveți pe fiecare din cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Fasole VerdeFasole Verde
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Pentru a pregăti tofu, tăiați longitudinal în felii de 4 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
11
Așezați feliile de tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Tăiați fiecare felie de tofu transversal în benzi groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
13
Combinați amidonul de porumb, pudra de curry și 1/4 linguriță de sare; aruncați ușor cu tofu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați tofu în tigaie; gătiți timp de 10 minute sau până când sunt crocante și rumenite, transformându-se în maro pe toate părțile. Împărțiți tofu uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Pentru a pregăti pansamentul, combinați untul de arahide și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare) într-un castron; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
18
Serviți fiecare salată cu aproximativ 3 linguri de pansament.
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista