Salată de legume de toamnă rasă cu vinetă de cidru
Ras toamna salata de legume cu cidru Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți cidru de mere spumant, dovlecei de butternut, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de legume de toamnă rasă cu vinetă de cidru, Ras varza de Bruxelles recolta salata cu Vinaigrette de cidru de mere tare #MysteryDish, și Salată de Squash și Kale prăjită cu cidru de mere Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Țineți fiecare felie de dovlecei până la capăt; radeți-vă în panglici cu un cojitor de legume pentru a măsura 4 1/2 căni. Repetați procedura cu rădăcină de țelină, ras pentru a măsura 1 1/2 cești. Repetați procedura cu mere, ras pentru a măsura 1 cană. Repetați procedura cu morcovul, rasul pentru a măsura 1/2 cană.
Combinați panglicile de legume într-un castron mare; adăugați 1/4 linguriță de sare, aruncând pentru a combina.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, oțet, cidru și miere, amestecând cu un bici. Adăugați treptat ulei de canola, amestecând constant cu un bici.
Adăugați amestecul de oțet în amestecul de dovlecei, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați rucola chiar înainte de servire, aruncând pentru a combina.