Salată de Kale cu rodie, semințe de floarea soarelui și migdale feliate

Salata de Kale cu rodie, semințe de floarea soarelui și migdale feliate este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 183 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline extravirgin, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Salată de Kale cu Quinoa, parmezan și semințe de floarea soarelui, Salată de Kale și Grapefruit cu semințe de floarea soarelui și afine uscate, și Salată de sfeclă prăjită marocană cu migdale și semințe de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și scuturați apă suplimentară din varză.
Scoateți coastele și tulpinile centrale; aruncați. Tăiați frunzele până sunt fine, dar încă puțin frunze.
Combinați varza tocată, semințele de rodie, semințele de floarea soarelui și migdalele feliate într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Stropiți oțetul de orez, oțetul balsamic și uleiul de măsline peste amestecul de varză, continuând să aruncați. Condimentează cu sare pentru a servi.