Salată de Kale cu rodie, semințe de floarea soarelui și migdale feliate

Salată de Kale cu rodie, semințe de floarea soarelui și migdale feliate
Salata de Kale cu rodie, semințe de floarea soarelui și migdale feliate este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 183 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline extravirgin, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Încercați Salată de Kale cu Quinoa, parmezan și semințe de floarea soarelui, Salată de Kale și Grapefruit cu semințe de floarea soarelui și afine uscate, și Salată de sfeclă prăjită marocană cu migdale și semințe de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și scuturați apă suplimentară din varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
2
Scoateți coastele și tulpinile centrale; aruncați. Tăiați frunzele până sunt fine, dar încă puțin frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Combinați varza tocată, semințele de rodie, semințele de floarea soarelui și migdalele feliate într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Migdale FeliateMigdale Feliate
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți oțetul de orez, oțetul balsamic și uleiul de măsline peste amestecul de varză, continuând să aruncați. Condimentează cu sare pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
KaleKale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista