Salată de Kale cu Balsamic, nuci de pin și parmezan

Salată de Kale cu Balsamic, nuci de pin și parmezan
Salata de Kale cu Balsamic, nuci de pin și parmezan este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 189 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, oțet balsamic, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 3436 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Kale Cu Nuci De Pin, Coacăze Și Parmezan, Salată de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan, și Salată caldă de varză balsamică, ciuperci și ardei cu nuci de pin prăjite.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile de pin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Încălziți un mic calificat pe căldură medie.
3
Întindeți nucile de pin într-un strat uniform pe fundul tigaiei, gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. Apoi scoateți într-un castron pentru a lăsa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Sugestie la prăjirea nucilor: nu vă luați ochii de la ele! Nucile pot trece de la rumenit la ars foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Pregătiți varza: folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia nervura medie dură a fiecărei frunze de varză și aruncați sau compostați. Feliați frunzele transversal în felii subțiri, de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să lucrați cu o grămadă mică de frunze la un moment dat, să stivuiți frunzele și să le rotiți într-o formă de trabuc liber. Apoi, folosind un cuțit ascuțit, lucrați de la un capăt la altul al "trabucului", tăind 1/4 inch de la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați feliile de kale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Faceți pansamentul: într-un castron mai mic, amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline, oțetul de orez, mierea, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Îmbrăcați varza și aruncați cu nuci și afine: cu o jumătate de oră până la o oră înainte de servire, aruncați varza împreună cu nucile de pin prăjite, merisoarele uscate și pansamentul, permițând varza să se marineze puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
KaleKale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Chiar înainte de servire, amestecați parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Revista