Salată de jicama, citrice și Nasturel
Salata de jicama, citrice și Nasturel este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de nectar de agave, oțet de orez condimentat, portocale de buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creson de apă, J Pcorcama și salată de portocale, Salată De Nasturel Cu Morcovi Și Jicama, și Salată de năsturel, Jicama și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați sucul de rodie, oțetul, nectarul de agave, muștarul și coaja de tei. Cu mașina pornită, adăugați uleiul într-un jet subțire și amestecați până se emulsionează. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul și portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Adăugați jicama, năsturelul și semințele de rodie în castron.
Adăugați pansamentul, aruncați ușor și serviți imediat.