Salată De Iglu

Salată De Iglu
Salata Igloo este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână portocale mandarine, marshmallows, cocktail de fructe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Igloo Cupcakes, Tort Igloo, și Iglu albastru de gheață și pinguini.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați cocktailul de fructe, portocalele, nuca de cocos, 1 cană de topping bătut și 1/2 cană de marshmallows. Lingură în două bile, una 5-1 / 2 in. și unul 3-1 / 2 în., pe o farfurie de servire, cu minge mai mică în fața mingii mai mari. Scoateți niște salată din minge mică pentru a face o ușă. Acoperiți cu restul de topping bătut și marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista