Salată de iarnă crocantă cu vinetă de ghimbir-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de iarnă crocantă cu vinetă de ghimbir-usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 149 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este perfect pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de tăiței de usturoi-ghimbir cu verdeață de iarnă, Salată de iarnă crocantă cu pansament de arțar Gorgonzola, și Salată de iarnă cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați ușor radicchio și andive. Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul. Se amestecă vinaigreta și se toarnă peste salată.
Se presară sare, se aruncă bine și se servește.