Salată De Grădină Grecească

Salată De Grădină Grecească
Salata de grădină grecească este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 168 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, brânză feta, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Grădină Grecească, Salată De Grădină Grecească, și Salată Grecească Proaspătă De Grădină Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Chiar înainte de servire, adăugați sos de salată și oregano; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista