Salată De Gelatină Portocalie

Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de gelatină portocalie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 157 calorii. 259 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de jell-O amestec de Jell-o, topping bătut, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Salată De Gelatină Portocalie Tartă, Salată De Covrig Cu Gelatină Portocalie, și Salată De Gelatină Cu Portocale De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați portocalele, ananasul și gelatina.
Se amestecă bine și se răcește timp de 1/2 oră.
Adăugați brânză de vaci la fructe; se amestecă pentru a se amesteca.
Îndoiți ușor în topping biciuit; se răcește și se servește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.