Salată De Gelatină Cu Fructe Și Nuci

Salată De Gelatină Cu Fructe Și Nuci
Salata de gelatină de fructe-nuci ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 436 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână jeleu, cremă de brânză, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Salată De Fructe Cu Gelatină, Salata de fructe cu gelatină a bunicii, și Salată De Fructe Și Nuci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți ananasul și sucul la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adaugă gelatina și se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3
Se ia de pe foc și se dă la frigider până se fixează parțial.
4
Într-un castron mic, amestecați pimento-ul în crema de brânză înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Amestecați amestecul de gelatină și crema de brânză împreună, apoi pliați frisca, nucile și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
6
Se toarnă într-o matriță de 1 1/2 litru și se răcește până se întărește.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea viilor de la Talbott ' s estate. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un palat mediu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista