Salată De Gazpacho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Gazpacho. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, suc de roșii, gelatină cu aromă de lămâie jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Salată De Gazpacho, și Salată De Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă legumele, oțetul, piperul și praful de usturoi într-un castron mediu. Aduceți sucul de roșii să fiarbă în cratiță mică. Se amestecă în gelatină într-un castron mare cel puțin 2 minute până când gelatina este complet dizolvată. La frigider 1-1 / 4 ore sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse).
Se amestecă amestecul de legume.
Se toarnă în matriță sau bol cu 4 căni pulverizate cu spray de gătit.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Se servește cu verdeață de salată și se ornează cu felii de roșii și castraveți, dacă se dorește.