Reteta Salata de fructe de mare italiene refrigerate este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 4,8 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, sare kosher și piper proaspăt crăpat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Final Cremos Refrigerate Fructe De Mare Paste Salata, Salată de Paste cu fructe de mare răcite cu pansament cu iaurt de ghimbir, și Salată Italiană De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați Calamarul și laptele de unt într-un recipient mare de sticlă. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Calmar
2
Scurgeți și clătiți.
3
Se transferă într-un bol de amestecare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Combinați oțetul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Împingeți uleiulîncet pentru a emulsiona. Odată îngroșat, amestecați patrunjelul, cilantrul, oregano șiscalioane. Se condimenteazăcu sare și piper. Refrigerați într-un recipient etanș până când este gata de utilizare (saupână la 48 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Puneți 12 căni de apă rece, thecelery, morcov,ceapă,pătrunjel,cimbru,frunze de dafin,chili, lămâie și boabe de piper negru într-un vas mare prevăzut cu atașament de strecurătoare cu plasă afină. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic.Poachprin plasarea calamari și creveți în strecurătoare și simmeringpână calamari este ferm și creveți este roz, about3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Calmar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți într-un amesteccastron și se lasă deoparte. Puneți scoicile până când cojile se deschid, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3
Transferați scoicile pe crustaceele deja bătute, aruncând orice cochilii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Adăugați feliiroșii la crustacee. Se aruncă cu două treimi din vinetă,se condimentează și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Crustacee
5
Pentru salată: aruncați ușor rucola și feniculul într-un bol mare de amestecare cu vinaigreta rămasă pentru a acoperi.Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Transferați într-un vas mare de servire. Aranjați fructele de mare marinatepe partea de sus a salatei.
7
Garnisiți cu roșiile tăiate cubulețe, scallions, pene de lămâie și frunze de fenicul în jurul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii