Salată de fructe cu sirop de citrice-busuioc

Salată de fructe cu sirop de citrice-busuioc
Salata de fructe cu sirop de citrice-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fructe cu sirop de citrice și miere, Salată De Fructe Curcubeu + Sirop De Miere De Citrice, și Salată de fructe cu ierburi, citrice, mentă-arțar sau sirop de bază.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și zahărul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
2
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de frunze proaspete de busuioc ambalate ferm, coajă de portocală și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3
Lăsați să stea 20 de minute. Între timp, combinați piersicile, prunele și caisele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă amestecul de zahăr printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron; aruncați solidele. Se amestecă 1/4 până la 1/2 cană de sirop și 2 linguri. busuioc proaspăt tocat în fructe; rezervați siropul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista