Salată De Friptură La Grătar

Salată De Friptură La Grătar
Salata de friptură la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă verde, friptură cu lamă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Salată de friptură la grătar cu brânză albastră + struguri la grătar, și Salată De Friptură La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aruncați țelina, 1 linguriță de ulei de măsline și sare și piper după gust pe o foaie de copt căptușită cu folie; prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Bateți maioneza, 2 lingurițe de ulei de măsline, sucul de lămâie, mierea, sosul fierbinte și 1 lingură de apă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați țelina prăjită și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
4
Adăugați salata verde și năsturelul, dar nu aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
Salată VerdeSalată Verde
5
Încălziți o tigaie mare pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mare. Frecați friptura cu restul de 1 linguriță de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Când tigaia este foarte fierbinte, adăugați friptura și gătiți, netulburată, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
6
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Adăugați scallions în tigaie și gătiți până se carbonizează, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Feliați friptura împotriva bobului, aruncând membrana dură care trece prin centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
9
Adăugați friptura și roșiile în vasul cu salata și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 75 de dolari.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructifer este mai aproape de prune decât cireșele. Gura este dulce și delicioasă, cu indicii de cola și pâine de copt.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista