Salată de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinetă portocalie

Salata de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinaigretă portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 184 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de vinaigretă portocalie, sfeclă, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Patru Salată De Sfeclă Pe Rucola Cu Vinaigretă De Sherry, Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinegretă de citrice, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților bolului. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la maxim 8 minute sau până se înmoaie; se scurge și se răcește. Curățați și tăiați felii în pene.
În timp ce sfecla se gătește, combinați rucola și Vinaigreta portocalie, aruncând ușor pentru a acoperi. Aranjați amestecul de rucola uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați uniform cu carne de vită, sfeclă, brânză și nuci.