Salată de friptură de usturoi cu năut și anghinare

Salată de friptură de usturoi cu năut și anghinare
Salata de friptură de usturoi cu năut și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $13.88 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 841 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată Orzo cu anghinare, roșii, năut, feta și sos de busuioc cu lămâie, Friptură De Flanc Cu Salată Mediteraneană Usturoi, și Spaghetti Squash cu usturoi și năut.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 1 linguriță. fiecare sare și piper, sosul de soia și 6 linguri. suc de portocale într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Faceți felii adânci de 1/2 până la 3/4 in. despărțiți bobul într-o parte a fripturii de flanc, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt și lăsând un 1/4 in. margine netăiată în jurul fripturii. Umpleți felii uniform cu usturoi. Aranjați jumătate din feliile de portocală într-un 9-x 13-in. coaceți vasul și puneți friptura, usturoiul în sus, deasupra. Aranjați feliile de portocale rămase peste carne și turnați marinată de soia peste ele. Acoperiți vasul și răciți friptura cel puțin 3 și până la 24 de ore; lăsați să stea la temperatura camerei în ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Friptură De FlancFriptură De Flanc
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Anghinare de frigărui pe două 10-in. frigarui metalice, perie cu 2 linguri. ulei și presărați cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Grătar de gătit cu ulei cu un tampon de prosoape de hârtie uleiate, folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
5
Așezați friptura pe grătar, cu usturoiul în sus (aruncați portocalele); grătar, acoperit, întorcându-se cu grijă o dată (niște usturoi vor cădea), 6 până la 8 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați friptura pe o scândură, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Între timp, anghinare la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se transferă pe o farfurie și se scoate din frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Bateți împreună restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și piper, 1/4 cană suc de portocale și 1/2 cană ulei, coaja de portocală și oțet într-un castron mic. Tăiați subțire friptura în diagonală peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
OțetOțet
BoabeBoabe
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Aruncați verdeața pentru copii, rucola, nautul, ceapa verde și parmezanul într-un castron mare cu aproximativ jumătate din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Verde Mixt Pentru CopiiVerde Mixt Pentru Copii
NăutNăut
ParmezanParmezan
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Transferați salata într-un platou sau farfurii, acoperiți cu friptură și anghinare și stropiți cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
FripturăFriptură
12
* Silverskin este țesutul conjunctiv subțire și strălucitor din exteriorul cărnii care devine strâns atunci când gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
13
Scoateți-l cu un cuțit ascuțit sau cereți unui măcelar să o facă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista