Salată De Friptură Argentiniană La Grătar

Salată De Friptură Argentiniană La Grătar
Salata de friptură argentiniană la grătar este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 198 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă Argentiniană La Grătar Cu Trei Vârfuri, Rețetă Argentiniană De Pui La Grătar, și Salată Argentiniană De Orez-Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient bine acoperit, agitați toate ingredientele de salsa până se omogenizează bine. Rezervați 1/4 cană de salsa. Se amestecă ceapa și roșiile în salsa rămasă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați friptura și ardeiul gras pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcând frecvent ardeiul gras și carnea de vită o dată, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
5
Tăiați carnea de vită în felii de 1/4 inch. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită și 1/4 cană rezervată salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați ardeiul gras în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
7
Într-un castron mare de servire, puneți salata verde, ardeiul gras, ciupercile și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați salsa rămasă cu ceapă și roșii; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista