Salată De Friptură Argentiniană La Grătar
Salata de friptură argentiniană la grătar este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 198 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă Argentiniană La Grătar Cu Trei Vârfuri, Rețetă Argentiniană De Pui La Grătar, și Salată Argentiniană De Orez-Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un recipient bine acoperit, agitați toate ingredientele de salsa până se omogenizează bine. Rezervați 1/4 cană de salsa. Se amestecă ceapa și roșiile în salsa rămasă; pus deoparte.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați friptura și ardeiul gras pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcând frecvent ardeiul gras și carnea de vită o dată, până la coacerea dorită.
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Tăiați carnea de vită în felii de 1/4 inch. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită și 1/4 cană rezervată salsa.
Tăiați ardeiul gras în fâșii.
Într-un castron mare de servire, puneți salata verde, ardeiul gras, ciupercile și carnea de vită.
Adăugați salsa rămasă cu ceapă și roșii; aruncați pentru a amesteca.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.