Salată de foc și gheață
Salata de foc și gheață este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, sare de țelină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de foc și gheață, Salată de vară cu foc și gheață, și Salată de porumb prăjită la foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați roșiile, ardeii grași și ceapa.
Pregătiți pansamentul într-o cratiță combinând oțetul, sarea de țelină, semințele de muștar, zahărul, ardeiul cayenne, piperul negru și apa. Se fierbe timp de 1 minut și se toarnă pansament fierbinte peste legume. La frigider până la răcire.
Înainte de servire, curățați și feliați castravetele; adăugați la legume și aruncați.