Salata de foc și gheață este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, sare de țelină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de foc și gheață, Salată de vară cu foc și gheață, și Salată de porumb prăjită la foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați roșiile, ardeii grași și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Pregătiți pansamentul într-o cratiță combinând oțetul, sarea de țelină, semințele de muștar, zahărul, ardeiul cayenne, piperul negru și apa. Se fierbe timp de 1 minut și se toarnă pansament fierbinte peste legume. La frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Asezonarea Cărnii
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Înainte de servire, curățați și feliați castravetele; adăugați la legume și aruncați.