Salată de fenicul și parmezan
Salata de fenicul și parmezan este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 92 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți salată bibb, bulbi de fenicul, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de rucola, fenicul și parmezan, Salată de fenicul ras, ciuperci și parmezan, și Salată De Ridiche Rasă, Fenicul Și Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din fenicul, rezervând frunze cu pene. Sfertul becurilor de fenicul vertical, aruncând miezurile.
Tăiați fiecare sfert în felii de 1/8" pe lungime. Tăiați frunzele pentru a măsura 1/4 cană, aruncând frunzele rămase.
Bateți împreună coaja de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați fenicul, frunzele de fenicul, salata verde și brânza; aruncați bine. Împărțiți salata între 8 farfurii de servire.