Salată de fenicul și Grapefruit roșu
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de fenicul și Grapefruit roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână tarhon, ulei de măsline, bulbi de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Grapefruit și fenicul, Talpă Cu Salată De Fenicul, Năsturel Și Grapefruit, și Salată de fenicul ras, ridiche și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din fenicul. Mince 2 lingurițe. frunze; aruncați tulpinile.
Tăiați bulbii de fenicul în sferturi și îndepărtați miezul și orice frunze exterioare deteriorate. Feliați feniculul transversal în felii subțiri; transferați într-un castron mare.
Tăiați vârfurile și fundul de grapefruit. Tăiați coaja și miezul alb. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele, aruncându-le în castron. Strângeți membranele peste castron pentru a extrage sucul. Folosind o lingură cu fante, puneți segmente în castron cu fenicul, rezervând suc; adauga ceapa.
Bateti 6 Linguri. de suc rezervat cu usturoi, muștar, tarhon și rezervat 2 lingurițe. frunze de fenicul tocate. Se amestecă încet în ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Aruncați rucola cu 3 linguri. de pansament. Tapetați un platou cu rucola. Aruncați amestecul de fenicul cu pansamentul rămas și aranjați deasupra rucola.