Salată de fenicul de țelină cu lămâie conservată și curmale
Salata de fenicul de țelină cu lămâie conservată și curmale este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ați păstrat coaja de lămâie, bulbii de fenicul, sarea de mare și piperul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată, Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, și Salată Edamame, țelină și fenicul cu lămâie confiată.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună coaja de lămâie conservată, 2 lingurițe. suc de lămâie și uleiul într-un castron mic. Condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Tăiați tulpinile de țelină foarte subțire pe diagonală, folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit.
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate pe lungime; tăiați și aruncați miezurile. Tăiați subțire transversal. Date de groapă și tăiate în bucăți.
Combinați cu țelină, fenicul și pătrunjel într-un castron mare.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi.