Salată De Fenicul De Roșii
Salata de fenicul de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piper, oțet de cidru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de roșii și fenicul, Salată De Roșii Și Fenicul, și Salată De Anghinare, Fenicul Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă roșiile și se taie în pene.
Îndepărtați partea superioară a fenicului (salvați câteva frunze pentru garnitură) și feliați becul foarte subțire transversal cu un cuțit sau pe o mandolină.
Aruncați roșiile și feniculul într-un bol cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, sarea și piperul.
Garnisiți cu 2 linguri frunze de fenicul tocate, condimentați după gust și serviți.