Salată de fenicul cu vinetă de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fenicul cu vinaigretă de mentă. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, mentă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 275 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Salată de fenicul cu vinetă portocalie, Salată de fenicul cu salată de piersici – fenicul, și Burgeri de porc și fenicul cu salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie, șalota, muștarul, sarea, zahărul și menta într-un blender și pulsați scurt pentru a combina. Cu motorul pornit, stropiți în uleiul de măsline până când este bine combinat.
Radeți feniculul în felii subțiri: folosind o mandolină, radeți feniculul în felii de 1/8 inch începând de la fundul bulbului. Nu vă faceți griji cu privire la carotarea becului de fenicul, nu este necesar. Dacă nu aveți o mandolină, feliați becul cât de subțire puteți. Tăiați și câteva frunze de fenicul pentru a le arunca cu salata.
Marinați feniculul cu vinaigretă: aruncați cu feniculul și marinați cel puțin o oră.
Serviți această salată fie rece, fie la temperatura camerei.