Salată de fasole verde și galbenă cu pansament de arpagic
Salata de fasole verde și galbenă cu pansament de arpagic este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare și piper, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de fasole verde și galbenă cu zară-sos de rucola, Salată de fasole verde și galbenă cu sos de roșii gros și brânză Feta, și Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Îndepărtați capetele și orice șiruri de fasole verde și galbenă. Clătiți fasolea și adăugați-o în apă clocotită. Gatiti, neacoperit, pana cand fasolea este frageda cand este perforata, 3 pana la 4 minute.
Se scurge, apoi se scufundă în apă cu gheață până se răcește, 3 până la 4 minute.
Într-un castron larg de salată, amestecați muștarul, oțetul, uleiul de măsline și arpagicul tocat.
Adăugați fasolea și amestecați cu pansamentul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se ornează cu arpagic întreg.