Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde în roșii. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 196 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole, ceapă verde, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Încercați Salată de fasole verde cu roșii uscate la soare și busuioc, Salată de fasole verde cu roșii și busuioc proaspăt, și Salată De Fasole Verde Cu Porumb, Roșii Cherry Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; adăugați fasole neagră și fasole verde. Acoperiți sau sigilați și lăsați amestecul să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Tăiați o felie de 1/4 inci deasupra fiecărei roșii; scoateți și aruncați pulpa, lăsând cojile de roșii intacte. Răsturnați cojile de roșii și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați fiecare coajă pe o farfurie de salată. Lingura 1/4 cana amestec de fasole în fiecare coajă de tomate; lingura rămase amestec uniform pe plăci în jurul scoici.