Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze

Salata de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt de migdale natural, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze.
Instrucțiuni
Instalați un vapor. Aburiți fasolea verde, bine acoperită, până când este gătită, dar nu moale, 7 până la 8 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Fasolea poate fi gătită cu o zi înainte.
Într-un castron mare de salată, amestecați untul de migdale, uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul și sarea.
Adăugați fasolea gătită și întoarceți-le ușor în pansament pentru a acoperi. Se amestecă orezul. Gustați și reglați condimentul. Salata poate fi făcută cu câteva ore înainte până în acest moment. Acoperiți și refrigerați.
Chiar înainte de servire, adăugați migdalele tocate și pătrunjelul, presărați piper negru și aruncați pentru a combina.