Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze

Salată de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze
Salata de fasole verde, orez roșu și migdale din cartea de bucate a pieței franceze ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt de migdale natural, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tartar de alge marine din ' cartea de bucate a pieței franceze, Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze, și Ridiche-paste de Top din ' cartea de bucate a pieței franceze.

Instrucțiuni

1
Instalați un vapor. Aburiți fasolea verde, bine acoperită, până când este gătită, dar nu moale, 7 până la 8 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Fasolea poate fi gătită cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Într-un castron mare de salată, amestecați untul de migdale, uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați fasolea gătită și întoarceți-le ușor în pansament pentru a acoperi. Se amestecă orezul. Gustați și reglați condimentul. Salata poate fi făcută cu câteva ore înainte până în acest moment. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Chiar înainte de servire, adăugați migdalele tocate și pătrunjelul, presărați piper negru și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista