Salată de fasole verde cu șuncă arsă
Salata de fasole verde cu șuncă arsă este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 409 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână așchii de brânză din lapte de oaie, fasole tânără, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Somon ars cu 3 salate de fasole, și Ton ahi ars cu salată caldă de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și clătiți în apă curentă rece.
Întindeți fasolea pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați șunca și gătiți la foc mare până când este ușor crocantă, aproximativ 1 minut.
Transferați șunca pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mare, combinați oțetul de sherry, sarea și piperul.
Bateți uleiul de măsline.
Adăugați arpagicul, șalota și busuiocul și amestecați bine.
Adăugați fasolea, șunca și așchii de brânză în castron și aruncați ușor.