Salată de fasole verde cu ceapă caramelizată
Salata de fasole verde cu ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Un amestec de oțet balsamic, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Caserola de fasole verde cu ceapa caramelizata, Caserolă proaspătă de fasole verde cu ceapă caramelizată, și Salată de fasole verde cu ceapă roșie topită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu; gătiți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați oțet balsamic și gătiți 2 minute.
Gatiti haricot verts in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Pune deoparte.
Combinați vârfurile de haricot, amestecul de ceapă, sarea și piperul într-un castron mare.