Salata de fasole neagră și porumb cu Mango este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, sare, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată de porumb prăjit, fasole neagră și Mango, Chilaquiles simple de fasole neagră, porumb și Mango cu Queso Fresco, și Salată de Mango și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați porumb și următoarele 7 ingrediente (prin ardei gras); aruncați ușor. Acoperiți și refrigerați peste noapte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Porumb
3
Adăugați avocado și brânză; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat
Brânză
4
Serviți imediat.
1
Serviți-l cu filet de vită prăjit la tigaie, creveți la grătar sau orez Cilantro-Lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
Creveți La Grătar
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Var
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Copiii pot ajuta: copiii pot face singuri întreaga vinetă și pot tăia roșiile și ardeiul gras roșu cu un cuțit de plastic.