Salată de fasole de mare cu Daikon și castraveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole de mare cu daikon și castraveți. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 186 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scallions, frunze de shiso, fasole de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de castraveți murați și daikon, Salată De Castraveți Și Ridichi Daikon Cu Hijiki, și Castraveți condimentați murați, morcovi și Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de castravete în fâșii foarte subțiri asemănătoare tăiței. Evitați semințele tăind chiar centrul castravetelui. O mandolină funcționează cel mai bine sau folosiți un cuțit și o felie foarte subțire.
Tăiați daikonul în aceleași benzi subțiri asemănătoare tăiței. Aici nu există semințe, astfel încât să puteți tăia întreaga legumă.
Tăiați rădăcinile scallionilor, apoi tăiați-le în inele fine. Începeți de la fundul alb și folosiți aproximativ trei sferturi din fiecare scallion, până când frunzele devin mult mai întunecate și mai groase.
Combinați ingredientele rămase într-un castron mediu pentru a vă asigura că sunt bine amestecate, apoi adăugați toate legumele. Aruncați pentru a combina, apoi acoperiți și puneți-l la frigider pentru a marina cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore sau vor deveni moale.
Retipărit cu permisiunea Vedge: 100 de farfurii mari și mici care redefinesc gătitul legumelor de Rich Landau și Kate Jacoby. Drepturi de autor 2013 Rich Landau și Kate Jacoby; fotografii drepturi de autor 2013 Michael Spania-Smith. Publicat de Experiment, LLC.