Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă cu smochine la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 549 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de creveți la grătar peste salată de fasole albă, Ton la grătar cu fasole albă și salată de ceapă carbonizată, și Salată de păpădie la grătar cu smochine învelite în Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Într-un castron mare de servire adăugați fasolea, ceapa, usturoiul, roșiile și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și aruncați împreună. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Într-o tigaie mare, acoperită cu restul de 1 lingură de ulei de măsline, adăugați pancetta. Aruncați și amestecați până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie la o placă căptușită cu prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați smochinele într-un castron mic și adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Aranjați smochinele pe grătarul fierbinte și gătiți până când se obține un cărbune frumos, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți vasul cu fasolea din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați brânza albastră, pancetta, pătrunjelul, cimbru și smochinele. Aruncați pentru a combina și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional