Salată de dovlecei de Butternut și năsturel cu vinetă de șampanie
Butternut Squash și salată de năsturel cu vinaigrette de șampanie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 343 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $1.89 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați năsturel, oțet de șampanie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Prăjită De Dovlecei De Butternut + Vinetă De Șalot, Salată De Dovlecei De Butternut Prăjită Cu Vinetă De Arțar Sherry, și Salată caldă de dovlecei de Butternut cu vinetă de mandarină-rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați dovlecelul cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți, amestecând o dată la jumătatea drumului, până când dovlecelul este doar fraged și auriu, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți pentru a se încălzi.
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, șobolanii, coaja de lămâie și ghimbirul. În timp ce bateți, adăugați încet restul de 4 linguri de ulei într-un flux lent și constant până când pansamentul este îngroșat și emulsionat. Condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, într-un bol mare de amestecare, aruncați năsturelul, dovleceii calzi și semințele de rodie cu vinetă până când sunt acoperite; transferați pe un platou de servire.
Serviți în timp ce dovlecelul este încă cald.