Salată De Căpșuni Și Rucola Cu Sos De Alune
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de căpșuni și rucola cu sos de alune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Epicurious are 14 fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, ulei de canolan, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Panglici prăjite de dovleac cu rucola, Pancetta și salată de alune, Salată de scoici și mere cu sos de alune, și Friscruce și salată de ridiche cu sos de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Prăjiți nucile într-o tigaie superficială în mijlocul cuptorului până devin aurii, 10 până la 15 minute. Frecați nucile calde într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea (nu vă faceți griji dacă unele piei nu se desprind). Se răcește nucile, apoi se toacă grosier.
Bateți împreună oțet, suc de lămâie, șalotă, zahăr și sare și piper după gust.
Adăugați uleiuri într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Aruncați împreună rucola, căpșunile, alunele și pansamentul. Împărțiți salata între plăci și punct cu brânză de capră.