Salată de câmp cu praz prăjit, ciuperci și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de câmp cu praz prăjit, ciuperci și Feta ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pansament îmbuteliat cu mărar-muștar, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de câmp cu mandarine, sfeclă prăjită și Feta, Salată de câmp cu mazăre de zăpadă, struguri și Feta, și Salată de câmp cu mazăre de zăpadă, struguri și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați prazul feliat și uleiul.
Întindeți amestecul de praz într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Combinați amestecul de praz, rucola, spanacul, ciupercile și brânza într-un castron mare.
Stropiți cu pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi.