Salată de creveți și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de creveți și Rucola. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.48 pe portie. O porție conține 215 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rozmarin, ardei gras tăiat julienne, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Salată Caldă De Creveți Și Rucola, Salată de rucola cu creveți și roșii, și Salată De Rucola Cu Mango De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați rozmarin, piper și usturoi în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este fraged, amestecand continuu. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați creveți în tigaie; saut timp de 6 minute sau până când creveții sunt gata.
Scoateți amestecul de creveți din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și oțet în tigaie; gatiti 15 secunde.
Stropiți amestecul de oțet cald peste amestecul de rucola; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de rucola între 4 farfurii; deasupra cu creveți.