Salată de creveți și Nasturel cu pansament fierbinte de muștar
Salata de creveți și năsturel cu pansament fierbinte de muștar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați worcestershire, muștar, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Salată de rădăcină de țelină, ridiche și năsturel cu sos de semințe de muștar, Salată de andive și Nasturel cu vinaigretă din semințe de muștar, și Salată De Rădăcină De Țelină, Ridiche Și Năsturel Cu Dre De Semințe De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați muștarul cu 1 1/2 linguri de apă.
Adăugați suc de lămâie, Worcestershire, ulei și brânză.
Tăiați capetele tulpinii decolorate de la andive. Rupeți 30 până la 36 de frunze exterioare și aranjați 3 frunze pe fiecare farfurie de salată.
Tăiați Andiva rămasă în bucăți fine.
Adăugați andive tăiate, năsturel și creveți la pansament în castron.
Salată de movilă în mod egal pe frunze de andive și condimentați după gust cu sare și piper.